A Fekete Sereg Forum Index -> Jelentkezés és információkérés
Username
Options

BBCode is ON
Smilies are ON
Disable BBCode in this post
Disable Smilies in this post
Human Verification
Second Human Verification
Please answer this question:

What is 14 + 2?

 Note: All BBCode is disabled for Guest Posters. Link & Image URLs are not removed,
but images will not be embedded nor links activated.
 
All times are GMT - 6 Hours
Jump to:  
Author Message
dzsi1993
PostPosted: 2016-02-26 6:58    Post subject:

Üdv újra! A facebook-on már jelentkeztem a csoportba, de még mindig nem igazolt vissza senki sem, tehát nem láthatom a csoportot. Viszont vannak újdonságok, ugyanis bátyám haza érkezett a gépével együtt Németországból. Neki ott minden karaktere működött, beleértve az enyémeket is, tehát minden account-al betudott lépni. Haza jött, és most az ő gépén sem tudunk belépni egyik account-al sem. Ezek szerint nem a gépemmel van a baj, hanem az internettel esetleg routerrel, DE! router nélkül is próbáltam belépni, és úgy sem sikerült. A vírusírtót is kikapcsoltam, valamint a tűzfalat is, úgy sem működött, nyitottam új szabályokat is a tűzfalnál, sőt, port-ot is... semmi sem működik, se nála, se nálam. Viszont nem haragudnék meg, ha valaki vissza jelezne nekem a facebook csoportban, mert így ott nem tudok segítséget kérni, pedig biztos gyorsabb lenne a szóváltás. Segítségeteket előre is köszönöm.


UI: Mikor legutóbb játszottam, már csak a 3 szerver volt meg sajnos, összeolvadás probléma nem állhat fenn.

Priestom
PostPosted: 2016-02-16 7:32    Post subject:


dzsi1993 wrote:

Úgy sem engedi. Nekem egy ötletem van. írtad az elején, hogy régi játékos vagy... Nos lehet annyira rég voltál fent, hogy nem voltál jelen a szerverek összevonásánál. Sok szerót összevontak, megszüntettek, és az US és az EN rész is (ha jól tudom) egybe lett rakva. Szóval lehet a régi karaktereid beragadtak, vagy lehet az Account is. Azt tudom javasolni, hogy bombázd a Supportot, de nem a Steam-est, hanem a Conan-ost. Ha küldik a válaszokat, küld át nekem, meg azt is hogy Te mit írtál, és akkor megpróbáljuk megoldani. 


 


Üdv, Laller Facebookon is tagja vagyok a Seregnek.... Keress bátran Forgó Lajos

Karcsi1
PostPosted: 2016-02-09 3:09    Post subject:

Format c:\... nincs több ötletem. A játék mappáját másold át valahová, és csinálj egy tiszta Windows install-t. Ha kész másold a játék mappáját a Program files-ba. Rakd fel a videó kari driverét, és a DirectX-et. Ha nem működik akkor felejtsd el.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-06 14:58    Post subject:

Úgy sem engedi.

Karcsi1
PostPosted: 2016-02-05 8:09    Post subject:

Ha készítesz egy új accot, új karaktert, úgy sem engedi? Ha igen, akkor a funcomnál van a probléma. Ha úgy sem tudsz belépni, akkor passz.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-05 5:22    Post subject:

Üdv újra!


Letöltöttem a játékot a hivatalos oldalról, mikor beakartam lépni, valószínűleg a játék frissítése céljából a megakadt a character server-es hibánál, és csak töltött egy darabig, majd kitette azt a kis csíkot is, amely folyamatosan sötétedik jobbról-balra. Vártam a csodát, de nem történt semmi. A hiba ugyanúgy fent áll, reménykedtem, hogy a frissítés helyre állítja. Majd letöltöttem még1x a játékot, épp most próbálkoztam vele újra, hátha tesz valamit az érdekemben, de semmi, ugyanúgy szar mint eddig. Gondolom nincs semmi ötletetek, így aztán nem tehetek mást, mint sarokba kuporodok, elsírom a könnyeimet amelyeket ez a játék okozott, és soha többé nem térek vissza Conan világába... a fájdalom leírhatatlan. Ja és előre fizettem egy hónapnyi premium tagságért, gondoltam segíteni fog, de nem.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 12:21    Post subject:

Igazad van, az internet kapcsolattal nincs gond, egyetlen egy játékkal sincs probléma, és másik gépről be tudnak lépni a karaktereimmel, szóval tuti, hogy nálam van valami gubanc, akkor újra letöltöm az eredeti oldalról.

Karcsi1
PostPosted: 2016-02-03 11:30    Post subject:

Nekem, akkor volt ilyen problémám, amikor nem volt stabil az internet kapcsolatom. Nem hiszem, hogy nálad is ez okozná problémát. Esetleg próbálj meg pingelni valami oldalt. Ha másnál betudsz lépni, akkor valami a gépeden nincs rendben. Lehet hogy sérült a játéknak az egyik fájlja.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 11:24    Post subject:

Ja igen... nem mondtam, hogy a support-nak is írtam, és már elnézést a kifejezésért, de nagy kalapból borítják rám a szart. Szóval valószínűleg azt fogom tenni, amit te is ajánlasz, csak az a gond, hogy ismerősöm is pont ugyanúgy csinálta mint én, együtt töltöttük le steam-ről, előtte is ugyanúgy játszottunk, és neki megy, nekem nem. Nem tudom mi lehet a gond. Köszönöm szépen a segítséget.

Karcsi1
PostPosted: 2016-02-03 11:21    Post subject:

Lehet, hogy a Steam okozza a problémát mivel amikor csináltad az accountot még nem volt hozzákötve. Ha gondolod lépj be https://register.ageofconan.com/account és szedd le onnan a játékot. Ha nem szeretnéd, akkor:


http://help.funcom.com/


Nincs jobb ötletem.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 11:11    Post subject:

Mindent kipróbáltam amit írkáltak neten... router-rel, router nélkül, porttal nyitva, anélkül, windows tűzfal nélkül, vírusírtó nélkül, minden exe-vel, egy barátommal kitöröltettem a chat ablakokat stb stb... kérdésem, hogy nektek valahogy sikerült-e megoldani ezt a problémát, mert nálam sehogy sem akar működni... ?

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 11:09    Post subject:

Mind a kettőt megtettem már.

Karcsi1
PostPosted: 2016-02-03 10:57    Post subject:

Próbáld meg tűzfalat kikapcsolni, csak egy próbára. Ha nem válik be keresd meg a játék könyvtárát és ezt futtasd: ConanPatcher.exe


 

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 10:29    Post subject:

Egyébként jelentkeztem a facebook csoportba, ha ott esetleg könnyebb az ilyen helyzeteket megbeszélni, akkor felőlem rendben.

dzsi1993
PostPosted: 2016-02-03 10:28    Post subject:

A steam-ről.